Brezplačni mali oglasi in prodaja vseh otroških igrač

Poznate občutek, ko otroku niso več zanimive igrače ali ko jih preraste pa jih nadevate v škatlo, ta pa roma na podstrešje. Sčasoma je vedno več škatel in na koncu več ne vemo kaj bi z njimi. No, tukaj pridejo v pošte brezplačni mali oglasi, kjer lahko objavite vse igrače. Pri nas smo hitro igrače pospravljali na podstrešje, govorili so nam, da nekatere igrače, ker otroci pozabijo na njih, pridejo s časoma spet v poštev, pri nas ni bilo tako, ko se je sin naveličal igrač, se z njimi ni več igral.

Naše podstrešje je bilo polno, tako sem se en dan, ko sem šla nekaj iskat na podstrešje odločila, da vse te igrače prodam in še kako prav mi bodo prišli brezplačni mali oglasi. Odločila sem se, da bom naslednji dan vse igrače postavila tako, da jih bom lahko slikala, da jih bom potem lahko objavila. Ker se mi res ni dalo prodajati igrač vsako posebej, ker tako bi bili brezplačni mali oglasi polni samo mojih objav in meni bi neprestano zvonil telefon. 

Tako sem raje naredila štiri pakete igrač in dala za vse štiri isto ceno, ki ni bila visoka, za vsak paket igrač, sem dala 20 eurov. Takoj ko so bili moji brezplačni mali oglasi objavljeni mi je začel zvoniti telefon v istem dnevu so vse igrače šle in imela sem 80 eur v žepu. Kako preprosto je lahko to in kako fajn je da brezplačni mali oglasi za takšne stvari obstajajo. Ni pa samo to ,da sem jaz igrače prodala tako hitro, sedaj imam prazno in lepo urejeno podstrešje. Končno!

Tudi vi pojdite na podstrešje in poglejte, česa bi se odrekli, tako boste čistili prostor in premeti vam ne bodo zastareli. Najboljše za to pa so res brezplačni mali oglasi, kjer vaše oglase vidi ogromno ljudi.