Jedilnica in stoli, nikar ne kupujte slabe kvalitete

Saj ne vem kaj bi rekla, ko se sprehajam po trgovini in gledam na izdelke, koliko kaj stane, danes so cene in kvalitete izdelkov tako različne, da skorja ne moreš verjeti. Eni stoli so čisto poceni, potem pa ko gledaš ceno drugih stolov, te še kako preseneti, ker je tako visoka. Naši stoli so se eden za drugim kar začeli kvariti. Res je, da kvaliteta res ni bila dobra, a takrat ko smo jih kupovali, res nismo pričakovali, da bodo stoli trajali le eno leto. 

Po enem letu so začeli kar pokati, eden za drugim, ko sem dobila obiske, sem morala paziti, da se kdo ni usedel na te stole, če pa se je, sem bila tako živčna, ker sem se bala, da bo stoli ne bodo zdržali. Bila sem jezna, ker pa spet niso bili tako poceni, da bi se po enem letu tako uničili. To ni majhen strošek, kupiti 6 stolov in mizo, saj mora biti vse lepo v stilu.

Seveda sem se razjezila in šla po nove stole, v trgovini so bili takšni in drugačni stoli, tokrat nisem gledala na lepoto, gledala sem na kvaliteto in hotela sem kupiti res dobre stole, da se končno sproščeno usedem in me ne bo več strah, da se bodo stoli majali in kvarili. Ja, presenečena sem bila nad ceno, ker so kakovostni stoli bili res dragi, saj ne kupiš enega stola, jaz sem jih potrebovala 6 in to ni malo, če je že eden drag. Malo sem premišljevala in na kocu odločila, da bodo 4 stoli dovolj za enkrat in da naj bodo ti res dobri. 

Sedaj imam kvaliteto, jedilnica kar lepše izgleda, ker se vidi, da so stoli kvalitetni in da se na njih udobno sedi. Nikoli več slabe kvalitete, ker se na stolih res veliko sedi in stoli morajo biti vzdržljivi.