Najem kombija za selitev

Vsak, ki se enkrat seli, se dobro zaveda, kaj vse to prinese za seboj in da je najem kombija skoraj nujen. Toliko stvari, kot se nabere, si sploh ne moremo predstavljati, to vidimo šele potem, ko enkrat začnemo pakirati in ni ni ni konca.

Sama sem se selila dvakrat, enkrat kot študentka in enkrat že kot družina. To je čista razlika, kajti ko se seliš kot študentka najem kombija res ni potreben, ker lahko skoraj vse spraviš v en sam nahrbtnik, takrat nimaš veliko stvari in lahko se preseliš v uri ali dve. Drugo pa je, če se seliš kot družina, takrat pa se moramo zavedati, da je to čisto nekaj drugega. Že sama organizacija selitve je težka, posebej, če imamo majhne otroke. Takrat je najboljše, da otroke damo k babicam ali dedkom, da se lažje organiziramo. Takrat pa je najem kombija še kako priporočljiv. 

Sama sem stvari selila 3 dni. Ni in ni bilo konca, na začetku sem vse lepo zlagala po škatlah, na koncu že več nisem vedela, kje imam kaj, samo da je šlo v kombi in se odpeljalo na drugi konec. Ja, trikrat po cel poln kombi in ne vem, kaj bi naredila, če bi stvari prevažala z avtom, enostavno to ne bi šlo. 

Na srečo pa je najem kombija danes že skoraj v vsakem malo večjem mestu in to ti res pri selitvi pomaga. Tako lahko svari veliko lažje preseliš, vse lahko zložiš tako, da se stvari ne uničujejo in tako imaš potem veliko manj dela, ker imaš vse lepo zloženo in lahko kasneje v novem domu postopoma zlagaš iz škatel, ker točno več kje imaš kaj. Kajti če prevažaš stvari z avtom, se ti vse skupaj pomeša, zmečka in tako dalje. Resnično najem kombija pride prav in veliko lažje je za vse skupaj pri sami selitvi in da kasneje čim lažje zaživijo naprej v novem domu.