Od kar pijem ribje olje vsako jutro je moje počutje veliko boljše

Kar nekaj časa sem se lovila, kaj potrebujem, saj je na trgu toliko izdelkov in kar hitro te lahko vse zmede, tako sem se jaz lovila, ker sem kar nekaj kupovala, kar v bistvu sploh nisem potrebovala, šele kasneje sem spoznala, da bi lahko bilo zame dobro ribje olje, ko sem se vprašala, kako izgleda moja prehrana in kaj v moji prehrani manjka. 

Kajti če poslušaš vse te reklame, ne moreš odločiti zase pravilno, kajti hitro povedo nekaj, kar te pritegne in že misliš ,da to potrebuješ tudi ti. Najboljše je, da se resnično posvetite sebi, ne gledate ponudbe, ampak prvo gledate nase, kaj jeste, koliko ste stari, kaj vas boli, kaj vam manjka, tako boste lažje prišli do odgovora, kot sem prišla jaz, da potrebujem ribje olje in nihče več me ne bo prepričal, da je kaj drugega dobro zame, sploh prodajalci, ki me kličejo po telefonu ali pa so v trgovinah in imajo degustacije. Sama sem morala še samo ugotoviti, katero ribje olje, bi jaz imela. Ker sem vedno bila stara šola, sem prebrala članek, kako so včasih otrokom starši dajali ribje olje in takoj sem vedela, da bom tudi sama kupila ribje olje in to je to. Nekako še vedno zaupam farmacijam, zato sem šla v lekarno in kupila njihovo ribje olje v steklenici.

Začela sem vsak dan piti ribje olje po žlički brez pričakovanj, kajti vedela sem edino, da mi ne more škodovati, da mi lahko samo koristi. Nisem se obremenjevala, samo naštudirala sem še z čim ga je naj boljše piti, tako ribje olje pijem z mlekom. 

Danes je moje zdravje boljše, več imam energije, kot včasih, to je zame čisto dovolj, da bom ribje olje jedla na dolgi rok. Kajti ne pojem skoraj nič morskih sadežev, ki pa so tako zelo zdravi.