Hotel Bovec in počitnice z dedkom in babico

Naša dva starša vedno organizirata poletne počitnice, kjer zraven vzameta tudi naše otroke. Lahko rečem samo, da sem srečna, da sta tako dobra, da še vseeno, čeprav jima ne bi bilo potrebno vedno poskrbita za otroke, da doživijo nekaj novega, tokrat je prišel na vrsto hotel Bovec, ker sta se odločila, da letos zaradi korone ne gresta na dopust na hrvaško. Tako sta izkoristila bone, ki jih je letos dala država in rezervirala hotel Bovec za njiju in naše otroke.

Jaz sem res vesela, da sta tako pozorna, da še vedno vzameta z seboj naše otroke, ker bi enostavno lahko šla sama, pa vedno mislita na njih. Tudi otroci radi gredo z njima, lepo jim je z njima, kajti zavedajo se, da jim bo z njimi lepo, da bodo hodili naokoli, se kopali, sprehajali, to so prave tiste počitnice, ki morajo biti z dedkom in babico. Ker sta si tokrat izbrala hotel Bovec, sem morala samo poskrbeti za pravilna oblačila, kajti vedela sem, da je poletje, a v Bovcu zna biti tudi malček bolj mrzlo. Itak pa babica zna poskrbeti za njih, še preveč se obremenjuje, da je ja vse ok.

Tako so šli v hotel Bovec, kjer so vnovčili bone in se imeli prekrasno, ker so vse dni imeli lepo vreme. Veliko so se sprehajali, tudi kopali so se v soči. Ko pravijo, da ti je lahko v Bovcu dolgčas, našim ni bilo prav nič, uživali so, dnevi so bili še prekratki, če me otroci niso uspeli niti enkrat poklicati, potem vem, da sta oba uživala, kajti drugače bi me klicala in mi povedala, da jima je dolgčas. Prav tako je hotel Bovec bil lep hotel, hrana v hotelu je bila dobra in tudi spali so dobro, tako da so bile tudi postelje kvalitetne. Letos je bil hotel Bovec in imeli so se super, komaj čakam, kateri kraj si bosta izbrala drugi leto, moji otroci pa z njima odkrivajo nove kraje.