Izbira postelje ima velik vpliv na naše spanje, zato si vzemite čas za premislek

Vsi se dobro zavedamo, koliko svojega življenja prespimo in potem nam je hitro lahko jasno, kako pomembno je kvalitetno spanje, da se naše živčevje in telo spočije. Spanje ima res velik pomen, bolj bi ga mogli jemati resno, zraven pa seveda sodi postelja, ki nam to omogoča. 

Tako, če se le da bodite pozorni, kakšna naj bo postelja, kajti še  kako velik vpliv ima na kvaliteto spanja. Sama se prav spominjam, kako me je motila samo škripajoča postelja, ker imam bolj nežen spanec, sem se vedno prebudila, kadarkoli se je mož v postelji obrnil in je postelja zaškripala, tako postelje, ki je bila drugače kvalitetna, nisva mogla več imeti in sva jo zamenjala za novo, kaj šele, če postelje niso niti kvalitetne in zaradi tega povzročajo bolečine in ne morete spati. 

Pri nas imamo sedaj vsi dobre postelje, kvalitetna pregrinjala, dobre vzglavnike, ki se prilagajajo vsakemu posebej in bombažne posteljnine. To se nam je zdelo precej pomembno, ker spanje je vir zdravja. Sedaj se včasih pošalim, da spimo vsi kot dojenčki. Sama, ko se uležem v posteljo, sem prav srečna, ker vem, kako kvalitetna je in kako se moje telo dobro spočije in počuti. Spominjam pa se let, ko postelja v kateri sem spala, n niti najmanj bila kvalitetna, a takrat sem bila mlada in moje telo je to preneslo. Nisem občutila prav nobenega nelagodja, spanec je bil super, ponoči se nisem prebujala.

Z leti človek vedno manj spi, ne da spanja ne potrebuje, še kako ga, vendar ne more spati, zato je kvalitetna postelja, še toliko bolj pomembna. Naj bo vaša postelja kvalitetna, če vam je mar za vaše počutje in zdravje. Raje si ne privoščite drugih ne nujnih stvari, na postelje in posteljnino pa nikar ne pozabite, so pomemben del našega zdravja.