Nepremičnine Lucija v svoji ljubi podobi

Nekoliko manjši kraji na slovenski obali razkrivajo mnogo več, kot mogočnejša imena naših turističnih destinacij in nepremičnine Lucija, so nekoliko majn iskane, kot večji deli našega primorja. A to še zdaleč ne pomeni, da se na tem območju, ne nahajajo prekrasne nepremičnine Lucija, ki bi jih bilo vredno obiskati, ali celo bili njihov lastnik. 

Ker sem iz drugega okolja, ki ni niti približno podoben mestu, kot je Lucija, si predstavljam preživljanje časa v nekoliko manjšem obmorskem kraju, a vseeno kot tak razkriva mnogo več, kot je videti le ko se zapeljemo mimo. Tako so nepremičnine Lucija pomembni del ljudi, ki tam živijo. Opaziti je, da gre za nekaj bistveno večjega, po videzu nekaterih stavb, je opaziti da gre za neko dediščino, ki ima globlji pomen. Mesto diha na poseben način, ljudje umirjeni, živijo svoje ležerno ustaljeno življenje, nepremičnine Lucija, pa so del tega, skoraj malo skrivnostnega mesta. 

Zelo malo je potrebno, da se človek najde v neki sredini, ob ljudeh, ki ga napolnijo z življenjem, v ambijentu, ki da piko na i tisti popolnosti, ki jo išče skozi življenje. In nepremičnine Lucija razkrivajo ravno to, objemanje umirjene narave, s pridihom prihodnosti, ki daje človeku upanje in veselje do življenja. 

So majhni obmestni deli, ki so nekoliko majn vidni, skriti in oddajajo tisto čarobnost,kjer bi se človek želel ustaviti in zadihati to sproščenost, ki veje na vse konce nepremičnine Lucija, ko enostavno deluje skrivnostno, a navdihujoče. In ravno to je tudi smisel bivanja v nekem okolju, ki nas dopolnjuje in polni naše notranje energije.

Je pa pomembno tudi dejstvo, da je prednost bivanja v kraju, kot je Lucija to, da je kljub njegovi infrastrukturi nepremičnine Lucija in velikosti mesteca, vse na dosegu roke, urejenost kraja kot takega, kjer je poskrbljeno tako za turiste kot domačine. Ima vse, kar imajo veliki.