Položil sem si parket hrast v času korona virusa

Kako pa se je vam spremenilo življenje v tem groznem času? Meni osebno se je veliko, kajti ostati sem moral doma na čakanju, moja žena je še vedno hodila v službo in moral sem skrbeti za dva otroka. Da se mi ne bi dobesedno zmešalo, sem položil parket hrast, ker drugače ne vem, kako bi vsi ti dnevi pri meni šli. Videl sem, da sem dobesedno v stresu. Že, ko so me otroci potrebovali sem se z njimi več kregal, kot pa pogovarjal. 

Tako sem vedel, da ne more naprej, ker pa smo v dnevni sobi imeli slab laminat, sem se odločil, da ta čas izkoristim in položim parket hrast, da mi bo boljše. Nisem mogel več preživljati dneve kar tako. Najbolj zanimivo je, da ko je človek v službi hrepeni po takšnih dnevih, potem pa ko pridejo, se ti hoče utrgati, enostavno nismo več navajeni lenarit, no, saj jaz nisem, moram nekaj početi, če ne je vse narobe.

Šel sem v trgovino ves v bojni opremi in si v tistem dnevu nakupil vse kar sem potreboval, da bom položil parket hrast, že sam občutek, ko sem se to odločil je bil super. Tako sem se organiziral. Zjutraj sem vse uredil po hiši, pomagal otrokom, potem pa šel polagat parket hrast za kakšne štiri ure, kasneje skuhal kosilo in popoldan do večera spet polagal parket hrast in povem vam, da se je moje psihično stanje čisto spremenilo. Enostavno si ne predstavljam, da se za to nisem odločil, kaj bi bilo z mojim počutjem, definitivno pa bi se z otroci neprestano kregal. 

Ker sem vedel, da se mi ne mudi, ker so že povedali, da ne bom delal minimalno tri tedne, sem, ko sem polagal parket hrast delal počasi in natančno, kajti prej se mi je vsepovsod samo mudilo. Na koncu smo korona virus zabeležili, da imamo nov parket hrast v naši dnevni sobi.