Ure rolex so tako drage, da o njej lahko samo sanjam

Tisti, ki se spoznate na ure, dobro veste koliko stanejo ure rolex in da si jih lahko privoščijo samo tisti, ki imajo več denarja. Sam obožujem ure, najbolj pa si enkrat želim ure rolex, to b bila moja največja izpolnjena želja, če bi jo enkrat dobil ali bi si ji lahko kupil.

Vsak človek ima določene želje, eni radi potujejo, drugi zapravljajo za oblačila, je pa tudi veliko takšnih, ki so jim všeč ure rolex, a o njih ne premišljujejo, ker so enostavno predrage. Moj kolega ima rad drage telefone in drage računalnike. Razumel bi, če bi drag računalnik potreboval za službo, a ga ne. Enostavno ga ima za osebno rabo, prav tako ima skoraj najdražji telefon, telefone menjuje takoj, ko je pridejo ven novejši. Jaz še nisem prišel do ure rolex, ker priznam, tudi gledam samo najdražje in nove. Sedaj sem se odločil, da bom skušal poiskati, če bi lahko dobil kje cenejše ure rolex, sedaj to govorim čisto na pamet in mogoče je to nemogoče, a poskusiti ni greh. 

Ljudje danes preko oglasov prodajajo različne stvari, tako se mogoče najde kdo, ki prodaja uro rolex po nizki ceni, tako da bi si jo lahko privoščil. Še vedno si želim nove, zato nimam takšnega veselja po stari, ker vem, da ne bi bil zadovoljen. Vem, mogoče tole zveni malo razvajeno, a ni, to je edina stvar, ki si jo res želim imeti takšno, kot sem si predstavljal in to je nova ura. 

Vsaka ura nosi svojo zgodovino in jaz ne bi kupil ure rolex od nekoga tujega, če bi mi uro dal kakšen družinski član, bi to bilo čisto nekaj drugega. Raje bom upal in počakal, da si bom enkrat šel v živo gledat ure rolex in si eno takrat tudi privoščil.